2012 m. rugsėjo 2 d., sekmadienis

Dešrelė tešloje

Reikia:
- 14 dešrelių
- 200 g varškės
- 2 kiaušinių
- miltų
- druskos
- prieskonių
- vandens

Varškę sumaišome su kiaušiniais, įberiame druskos ir prieskonių. Man labiausiai tinka ir patinka "Viduržemio prieskoniai". Juos galima pakeisti baziliku ar kitu mėgstamu prieskoniu. Į masę įpilame penktadalį puoduko vandens ir tuomet užminkome tešlą. Miltų dedame tiek, kad tešlą būtų galima nesunkiai kočioti.

Iškočiotą tešlą daliname juostelėmis. Tuomet imame pusę dešrelės ir įvyniojame į tešlą.

Kepti galima keptuvėje ar orkaitėje.
Aš pradžioje apkepiau keptuvėje, o vėliau viską užbaigiau orkaitėje.

Prie šių dešrelių puikiai tinka garstyčių ir pomidorų padažas.

Skanaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą