Paruošiame faršą pagal savo skonį (druskytė, pipriukai, svogūniukas). Tiesa, svoguniuką mėgstu apkepti prieš sudedant į faršą. Kad faršas būtų minkštesnis reikia įpilti šiek tiek vandens. Anot Gustavo, geriausia "Vytauto" ar "Birutės". Bet puikiai tinka ir paprastas vanduo iš krano, jei po ranka neturite mineralinio.
Imame apvalius vaflius. Ant vieno vaflio lakšto užtepame nestorą sluoksnį faršo. Ant viršaus dedame kitą vaflio lakštą, nestipriai spustelime. Šį paruoštą lakštą perkame į dvi ar keturias dalis. Belieka visa tai pamirkyti blynų tešloje ir kepti keptuvėje. Blynų tešlą ruošiu šiek tiek tirštesnę nei įprastai.
Tikrai skanu ir nešaudo jokie riebalai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą