2012 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Obuolių rageliai

Reikia:
- 200 g varškės
- 100 g sviesto
- 150 g miltų
- obuolių
- druskos
- cukraus
- cinamono
- cukraus pudros

Sviestą ištrinti, sudėti varškę, miltus, druską. Tešlą padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjaustyti kraštus naudojant didelę lėkštę. Apskritimą padalinti į dvylika dalių. Ant kiekvienos dalies platesniąjame gale dėti po obuolio skiltelę, pabarstyti ją cinamonu ir cukrumi bei atsargiai suvynioti.
Kepti 20 min 200°C orkaitėje, kol pagels.
Apibarstyti cukraus pudra.

Man jie skaniausi dar šilti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą