4 porcijoms reikia:
- šviežio kopūsto (apie 700 g);
- 2 morkų;
- 3 bulvių;
- 400 g kiaulienos faršo;
- 1 čili pipiriuko;
- 4-5 puselių konservuotų saulėje džiovintų pomidorų;
- kelių šaukštų pomidorų padažo;
- Viduržemio jūros prieskonių, druskos.
Į puodą įpilame puodelį vandens, tuomet sluoksniuojame smulkiai pjaustytą kopūstą, faršą, tarkuotas morkas. Pabarstome druskos ir įdedame smulkiai pjaustytą čili pipiriuką. Leidžiame apie pusvalandį pasitroškinti.
Vėliau sudedame pjaustytas bulves, susmulkintus saulėje džiovintus pomidorus bei pomidorų padažą.
Leidžiame dar pasitroškinti apie 20 minučių. Paskaniname prieskoniais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą