Reikia:
- 360 g šokoladinių Selga sausainių
-130 g sviesto
- 500 g maskarponės sūrio
- 200 g riebios grietinėlės
- 150 g cukraus
- 20 g želatinos
- šokolado
Želatiną užpilame virintu atvėsusiu vandeniu ir paliekame išbringti. Smulkiai sutriname sausainius. Tai puikiai pavyksta su kombainu.
Į trupinius supilame ištirpintą sviestą ir šia mase išklojame torto formą. Suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą.
Želatiną pašildome, kol suskistės. Tuomet luktelime, kol šiek tiek pravės. Išplakame grietinėlę su cukrumi, įmaišome maskarponę ir tuomet želatiną.
Šią masę klojame ant pagrindo. Užtarkuojame šokolado. Leidžiame tortui pailsėti šaldytuve per naktį.
Šaltinis: http://aj-receptai.blogspot.com/2010/01/nekeptas-sokoladinis-surio-tortas.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą