2013 m. vasario 3 d., sekmadienis

Prancūziško batono krepšeliai

Reikia:
- prancuziško batono;
- faršo;
- svogūno;
- fermentinio sūrio;
- pomidorų pastos;
- garstyčių;
- druskos;
- prieskonių.

Kelias minutes pakeiname svogūną, sudededame faršą. Bekepant masę pagardiname prieskoniais, šaukšteliu garstyčių bei pora šaukštelių pomidorų pastos.

Prancūzišką batoną supjaustome storomis riekelėmis. Dedame ant skardos. Šaukteliu minkštąją batono dalį prispaudžiame prie dugno. Turi gautis "krepšeliai". Į krepšelius sudedame faršą. Ant viršaus uždedame gabalėlį sūrio.

Krepšelius apie 10-15 minučių kepame orkaitėje.

Skanaus!

P.S. Į krepšelius šalia faršo puikiai tiktų ir paprika, ar kita mėgstama daržovė.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą