2013 m. vasario 17 d., sekmadienis

Tortilija

Reikia:
- tortilijos blynų;
- salotos;
- pomidoro;
- svogūno;
- nedidelio gabalėlio sūrio;
- faršo.

Faršą pakepiname. Galima jį paskaninti garstyčiomis, pomidoru padažu ir įvairiais prieskoniais. Kaip kas mėgsta :)
Ant kiekvieno trotilijos lapo kraštelyje dedame salotą, ant jos šiek tiek faršo, tuomet po griežinėlį pomidoro, svogūno ir šiek tiek tarkuoto sūrio. Tortiliją sulankstome kaip vokelį ir užtvirtiname mediniu smeigtuku. Reikėtų venti labai šlapių produktų, nes tortilijos lapas gali pernelyg peršlapti.

Paruoštas tortilijas pašauname į orkaitę apie 10-15 minučių, kad ji sušiltu ir tortilijos blynas taptu traškesnis.

Skanaus! 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą